DOGGLYWOOD is een kleinschalig en bijzonder vakantiepark. Gelegen midden in het dorp Brotterode-Trusetal in het Thüringer Wald in Duitsland. Bovenaangekomen op de Hasenburg wacht u een oase van rust op ruim 15000 m2 (compleet omheind) terrein met daarop 13 vakantiewoningen. En…vanuit Dogglywood bent u in 10 minuutjes lopend in het bos of haalt u verse broodjes bij de bakker!

Het unieke concept van DOGGLYWOOD is dat het geheel gericht is op mensen met honden; of dat nu één viervoeter is of meerdere; bij DOGGLYWOOD zijn alle honden van harte welkom en hiervoor betaalt u niets EXTRA!!

Uiteraard bent u, als hondenliefhebber, ook zonder hond(en) van welkom!

Niet alleen zult u, als mens, genieten van al het prachtige dat Thüringen te bieden heeft, óók uw hond(en) zal het aan niets ontbreken!

 

De Vakantiewoningen

Onze vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien, zoals een compleet ingerichte woonkamer met TV (Let op - Geen Ned. zenders), DVD speler en CD speler, een compleet ingerichte keuken, badkamer en heerlijke bedden.

Iedere woning heeft een eigen omheinde tuin met tuinset waar u, samen met uw hond(en), gewoon lekker kunt genieten van uw vakantie en ‘s avonds de BBQ aansteekt..

 

Hondentrainingen en faciliteiten

Samen met uw hond(en) kunt u gebruik maken van de behendigheidstoestellen, uw hond laten spetteren in de Doggy Pool en samen gebruik maken van de Best Buddy Brainground, onze “hondse” speeltuin.

Voor spelen met andere viervoeters heeft Dogglywood een speciaal losloopgedeelte.

Rond de huizen blijven de honden aan de lijn, een heel bewuste keuze. Op deze manier kan Dogglywood garanderen dat voor iedere hond, groot, klein, sociaal, niet sociaal of angstig, een Dogglywoodvakantie een TOP vakantie wordt!

Doodat er gediplomeerde kynologisch instructeurs en gedragstherapeut aanwezig zijn biedt Dogglywood u een breed aanbod aan mogelijkheden om het aangename met het nuttige te verenigen.

Er zijn diverse trainingsarrangementen en er kan gericht gewerkt worden aan grote en kleine gedragsprobleempjes.

Aan het eind van uw vakantie is het mogelijk uw hond(en) lekker te wassen én te drogen in onze Doggy Splash zodat iedereen weer fris én uitgerust huiswaarts keert. 

Over de vele hondse mogelijkheden kunt u meer lezen onder het kopje Dogglywood Faciliteiten of activiteiten.

 

Of u nu wilt wandelen in de ontluikende natuur, wilt genieten van prachtige herfstkleuren, heerlijk wilt luieren in de zomerzon of de lange latten wilt onderbinden in de winter; Dogglywood en zijn omgeving zijn ieder jaargetijde meer dan de moeite waard!

Wij wensen u veel kijk- en leesplezier op onze site en hopen van harte u én uw hond(en) bij ons in DOGGLYWOOD te mogen begroeten!

Kees en Monique van der Have

 

Onze laatste nieuws vanaf Facebook: