LOSLOOPTERREIN

Een omheind terrein waar u met uw hond gebruik kunt maken. Tevens dé plek waar uw hond met u óf met de andere hondengasten kan spelen. Laat u uw hond(en) uit op dit terrein, dan vragen wij van u de ontlasting op te ruimen. Kan uw hond(en) niet met andere honden overweg, hang dan de rode bal hoog in de mast en gaat u weer weg laat de rode bal weer naar beneden.

 

BEST BUDDY BRAINGROUND

De Best Buddy Brainground is niet zoals een aglitybaan gebaseerd op snelheid maar op het vertrouwen hebben in elkaar en op (het krijgen van) zelfvertrouwen.

Je moet dus écht Best Buddy’s zijn om alle stations goed uit te voeren!

Voor de Best Buddy Brainground oefeningen is geen beperking in leeftijd en/of beperking. Iedere hond, jong of oud, gezonde hond en honden met een blessure of andere beperking kan gebruik maken van deze baan. Sterker nog; de balansoefeningen dragen bij aan een betere coördinatie en opbouw van spierkracht terwijl de hersenkrakers bijdragen aan het vergroten van het zelfvertrouwen van een hond. Neem voor alle oefeningen de tijd, wissel balansoefeningen met hersenwerk af en vergeet je hond niet te belonen als hij het goed doet! De Best Buddy Brainground moet leuk en veilig zijn voor alle honden. Lukt het je niet? Dan kun je een privéles afspreken bij Dogglywood!

 

DOGGLYWOOD SPLASH SALON

Wat honden het allerliefste doen is rollen door zand, modder en andere zaken die wij als mens niet echt lekker vinden.
Bij DOGGLYWOOD is er de mogelijkheid om uw hond(en) zelf te wassen in de speciale “wassalon”: De Doggy-splash waar lekkere shampoos en crèmespoelingen voor u klaar staan. Er staat een elektrisch verstelbaar bad, die geschikt is voor zowel grote en als kleine honden. Nadien kunt u uw hond drogen met een speciale droogblazer waarmee u uw hond(en) in no time weer droog heeft! En wilt u uw hond(en) eens flink uitkammen? Dat kan op de trimtafel, waar zelfs het grootste ras languit op kan liggen.

Kosten voor het gebruik van Dogglywood Splash Salon zijn:

- Hond tot schofthoogte 25cm: Kammen/Borstelen/Plukken, wassen en drogen - €. 10,00, alleen wassen/drogen - €. 5,00
- Hond schofthoogte tussen 25cm en 50cm: K/B/P, wassen en drogen - €. 15,00, alleen wassen/drogen - €. 7,50
- Hond schofthoogte hoger dan 50cm: K/B/P, wassen en drogen - €. 20,00, alleen wassen/drogen - €. 10,00

Na het gebruik gaan we er vanuit dat u de SPLASH-SALON weer schoon achterlaat en de losse haren op de vloer en wanden heeft verwijderd.

 

DOGGYPOOL

Wat is er lekkerder voor uw viervoeter dan met warm weer even af te kunnen koelen in het water! Bij DOGGLYWOOD kunnen ze lekker poedelen en ravotten in de speciaal aangelegde doggypool. Natuurlijk zijn hier geen extra kosten aan verbonden.

 

DOGGLYWOOD SHOP

Dogglywood beschikt over een kleine shop waar u allerlei leuke en nuttige zaken kunt vinden.
Interactief, leuk of nuttig speelgoed,  halsbanden, tuigen en trainingsmateriaal. Daarnaast kunt u in de shop terecht voor vers vlees en (belonings) snacks. Uiteraard zijn er talloze wandelkaarten van de regio te koop.  
DOG WATCH

Natuurlijk bent u stapel op uw hond(en). Dat is ook de reden waarom u juist voor DOGGLYWOOD heeft gekozen! Maar toch zijn er bezienswaardigheden of stadjes waarbij het niet prettig of mogelijk is om uw hond(en) mee te nemen.  DOGGLYWOOD biedt u de gelegenheid om tegen een kleine vergoeding uw lieveling(en) in deskundige handen achter te laten. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw hond vermaakt wordt door deze mee te nemen naar het speelterrein en/of de hondenvijver en te zorgen dat hij/zij, net als u, de dag van zijn/haar leven heeft!

De kosten voor Dogwatch tot 4 uur zijn €. 8,50 en van 4 uur tot maximaal 8 uur €. 15,00.