WANNEER

Het kan zijn dat u met uw hond tegen een gedragsprobleem aanloopt waar u geen oplossing voor kunt vinden.

U kunt hierbij denken aan: niet alleen kunnen blijven, angst voor geluiden, andere honden of mensen, agressie naar andere honden of mensen, vernielen of overmatig blaffen.

Voorkómen is natuurlijk altijd het beste, maar we hebben nu eenmaal niet alles in de hand of in de gaten. Gelukkig kunnen we ongewenst gedrag nog heel vaak ombuigen naar ander, gewenst gedrag.
Als afgestudeerd hondengedragstherapeut werken wij hier samen met u als eigenaar aan.
U kent uw hond immers het beste en u bent degene die de therapie gaat uitvoeren.

WAT GAAN WE DOENtraject gedragsbegeleiding

Uw verblijf in DOGGLYWOOD, en dus een verandering van omgeving, kan nét dat extra zetje geven om een therapie te doen slagen!

Wat mag u verwachten van dit traject:

- Aan de hand van een vragenlijst wordt er tijdens een oriënterend gesprek geluisterd naar úw verhaal en wordt er gekeken naar het verhaal van uw hond. Er wordt gekeken naar de omstandigheden waarin uw hond het ongewenste gedrag vertoont en wat de motivatie van uw hond zou kunnen zijn om dit gedrag te vertonen.

- Met onze bevindingen zullen wij een diagnose stellen en een therapie/behandelplan opstellen waarmee we samen met u gaan werken aan een structurele gedragsverandering.

- Een vervolggesprek waarin deze op maat gesneden therapie uitgelegd wordt en u een schriftelijke uitgewerkte handleiding voor toepassing van de therapie ontvangt.

- Twee maal 30 minuten privé therapie/training tijdens uw verblijf om u en uw hond zo goed mogelijk op weg te helpen.

De kosten voor het hele Traject Gedragsbegeleiding zijn €. 225,00.  

Onze andere hondse activiteiten: