wij stellen ons graag even voor

Met Dogglywood hebben wij, Kees & Monique, onze droom verwezenlijkt. Al vanaf september 2012 hebben vele hondeneigenaren met hun hond(en) de weg naar Dogglywood gevonden. Sommige van onze gasten komen jaarlijks of meerdere malen per jaar en dat al vanaf de opening! Een vraag die wij de afgelopen jaren al zo vaak hebben moeten beantwoorden: 'Hebben jullie spijt van jullie vertrek uit Nederland?' 'Absoluut niet!' is steevast ons eerlijke antwoord. Het runnen van een vakantiepark, het iedere dag mogen omgaan met honden en hun baasjes en het blijven verbeteren van ons park is niet de leukste, maar de állerleukste baan die er is. Elke dag weer! 

MONIQUE - Naast de dagelijkse ''rompslomp'' in en rondom Dogglywood ligt mijn echte passie bij de honden. Het bedenken en doen van leuke hondse activiteiten en het probleemoplossend mogen meewerken aan grote of kleine gedragskwesties liggen mij, als gediplomeerd en ervaren gedragstherapeut, zeer dicht aan het hart. Hondeneigenaren motiveren en inspireren én het kunnen bijdragen aan het verbeteren van de band met hun hond is geweldig om te doen! En in mijn vrije tijd? Die is niet alleen maar ''honds''; ook het bezig zijn met onze katten, konijnen en aangelopen egels vind ik geweldig om te doen. En ondertussen.. het bedenken en opschrijven van nieuwe ideeën om Dogglywood nóg leuker te maken dan het al is! 

KEES - Van 29 jaar Studio Sport naar Dogglywood; het is een wereld van verschil.. en toch ook weer niet. Was ik bij Studio Sport bezig met sportieve prestaties van anderen; nu beoefen ik zelf topsport! In plaats van veel aan een bureau binnen te zitten ben ik nu veelal buiten te vinden; renoveren, klussen, de Doggly Pool op orde houden en het groen op het park verzorgen. En natuurlijk het mantrailen met de Dogglywood gasten. Topsport samen met eigenaren en hun hond! Het Thüringer Wald is prachtig, groots en biedt veel mogelijkheden voor mij als instructeur om het beste uit een hond te halen. Al talloze tracks heb ik mogen lopen en nog steeds word ik verrast door de stilte en schoonheid van ''onze'' streek. Mijn vrije tijd besteed ik graag wandelend met de honden, zit ik graag op de rug van een paard en bereid ik  mij voor op de nieuwste klus die Monique heeft bedacht ;-) 

ik vertrek


Een hele stap: met al je hebben en houwen naar het buitenland. Wij besloten ons avontuur te laten filmen door de camera's van AVROTROS voor het programma 'Ik Vertek'. Benieuwd naar de aflevering? Klik op onderstaande knop om naar de pagina te gaan.