hondse activiteiten

Naast relaxed vakantie vieren is het ook ontspannend om lekker te trainen met je hond(en). Dogglywood heeft een gevarieerd trainingsaanbod waar je gebruik van kunt maken.

Staat jouw trainingsdoel niet op de site? Geef het dan gerust aan, want vrijwel alles is mogelijk! Info over deze hondse activiteiten vind je op deze pagina.  In onze trainingen werken wij met een normale halsband/tuig, een normale lijn van 1.60 - 2.00 meter (geen flexlijn) en beloningssnoepjes/brokjes. 

privé trainingen

Vind je het, om welke reden ook, prettiger om 1 op 1 te trainen? Ook dát kan in Dogglywood! Zo zullen we samen de puntjes op de i zetten óf we leren je hond hele nieuwe dingen aan. Met alle faciliteiten en materialen die er op het park zijn is er een eindeloze variatie aan mogelijkheden. 


Speur activiteiten

De neus van de hond: zijn lust en zijn leven! Wij hebben in Dogglywood verschillende activiteiten die gericht zijn op het gebruik van de neus.

Bekijk het aanbod snel!

 


workshops

Leren mét en ván elkaar in één van onze leerzame workshops. Kijk naar ons aanbod!

 


gedragscoaching

Wil je leren wat jouw hond bedoelt of zoek je ondersteuning om met het gedrag van de hond aan de slag te gaan? Tijdens jouw verblijf is gedragsbegeleiding voor jouw hond mogelijk!