hondse activiteiten

Naast relaxed vakantie vieren is het ook ontspannend om lekker te trainen met je hond(en). Dogglywood heeft diverse trainingen die als losse les, maar ook als voordeliger arrangement gevolgd kunnen worden. Staat jouw trainingsdoel niet op de site? Geef het dan gerust aan, want vrijwel alles is mogelijk! Info over deze hondse activiteiten vind je op deze pagina.  In onze trainingen werken wij met een normale halsband/tuig, een normale lijn van 1.60 - 2.00 meter (geen flexlijn) en beloningssnoepjes/brokjes. 

trainingen

Diverse trainingen om  bezig zijn met jouw hond. Om puntjes op de i te zetten óf hele nieuwe dingen aan te leren! Met alle faciliteiten en materialen die er op het park zijn is er een eindeloze variatie aan mogelijkheden. 


Speur activiteiten

De neus van de hond: zijn lust en zijn leven! Wij hebben in Dogglywood veel verschillende activiteiten die gericht zijn op het gebruik van de neus. Bekijk het aanbod snel!

 


Mix en match

Kun je niet kiezen? Geen probleem! In onze mix & match kun je verschillende lessen met elkaar combineren. Zo hoef je niks te missen.

 


gedragscoaching

Wil je leren wat jouw hond bedoelt of zoek je ondersteuning om met het gedrag van de hond aan de slag te gaan? Tijdens jouw verblijf is gedragsbegeleiding voor jouw hond mogelijk!