CSI DOGGLYWOOD

Eén van de vele dingen waarin honden ons voorbij streven is de manier waarop zij met hun neus kunnen werken. En die neus gebruiken...  dat is ook wat zij het állerliefste doen!

Met de mogelijkheden die Dogglywood CSI je biedt zal iedere hond een Sherlock Holmes worden beloven wij jullie samen vooral héél véél plezier! Kijk hieronder naar de CSI mogelijkheden.

Helemaal van nu is het zoeken naar een specifieke geur, persoon of voorwerp. De positieve invloed van het zoeken / speuren op het mentale en fysieke gestel van een hond, maar ook zéker het plezier wat zij samen met hun eigenaren hieraan beleven heeft Dogglywood doen besluiten 6 speciale ruimtes in te richten voor dit doel.

Durven jij en je hond de uitdaging aan? Boek dan jullie CSI avontuur!

Les 1

Het aanleren/detecteren van een specifieke geur in diverse settings. Dit kan een voor de hond nieuwe geur zijn, maar mag uiteraard ook al aangeleerde geur betreffen. Duur van de les tussen de 30 en 45 minuten. 

 

Les 2 Je hond gaat nu echt aan het werk en mag de crime scene van de CSI ruimte betreden. De speciale Dogglywood CSI ruimte staat geheel tot jullie beschikking. De hond gaat, in eigen tempo, op zoek naar de aangeleerde geur uit les 1. Duur van de les tussen de 30 en 60 minuten. 

Kosten CSI pakket

Kosten CSI pakket Silver Card houders

Kosten CSI Pakket Gold Card houders

€ 70,00

€ 65,00

€ 60,00

Kosten vervolg les na pakket € 37,50

csi dogglywood THE BIG ESCAPE

Na het volgen van CSI Dogglywood waarbij je hond een gecertificeerde Crime Scene Dog Investigator is geworden én je de juiste tools aangeleerd hebt, is het tijd voor jullie volgende uitdaging: The BIG escape!

Een gewelddadige gijzeling waarbij een slachtoffer is gevallen en waarin jij en je hond alles op alles zetten om het pand te kunnen verlaten!

 

Jullie worden samen in de CSI ruimte opgesloten waar jullie een vragenformulier, een pen, een fles water, een buisje met geur en een walkie talkie kunnen vinden. Met deze laatste kunnen jullie in nood altijd contact opnemen met de buitenwereld ( een geen paniek, natuurlijk is er altijd een nooduitgang! ) 

Jij en je hond zullen op zoek gaan naar de kluis waarin de sleutels liggen. Om deze kluis te openen heb je een code nodig en deze kun je vinden door alle opdrachten goed te beantwoorden.

 

Het kan zijn dat je tegen een aantal verzegelde objecten aanloopt. Bij het openen van een verzegeld object wat niet de juiste is zullen er 10 seconden bij je eindtijd opgeteld worden.

Voor het openen van de kluis mogen verschillende pogingen gedaan worden maar let op; de tijd loopt af na exact 60 minuten.

 

Van jouw hond vragen we een geconcentreerde stemming en een frisse en goede (speur)neus.

Van jou als eigenaar wordt een ontspannen houding en een flinke dosis gezond verstand gevraagd.

Van jullie samen verwachten we dat jullie een uitmuntende samenwerking en vooral veel plezier samen hebben!

 

Vooropleiding:

CSI Dog Investigator of soortgelijk certificaat

Hond is bekend met kaneelgeur

 

Kosten CSI Dogglywood The BIG Escape                                             €  45,00

Kosten CSI Dogglywood The BIG Escape Silver card houders        € 42,50

Kosten CSI Dogglywood The Big Escape Gold Card houders          € 40,00

  

Detectiesetje ( geurbuisje en speurbuisje )                                              €   5,00

 


CSI, ZELFSTANDIG GEBRUIK

 

Natuurlijk snappen we dat je niet altijd les wilt nemen en gewoon zelf aan de slag wil gaan met je hond. Ook dat is mogelijk!

Je huurt dan de CSI ruimte voor één of meerdere sessies van een half uur.

 

Vooraf kun je kiezen welke geur wij voor je gaan verstoppen: kaneel, kruidnagel, koffie of steranijs. Heb je een andere geur moet je deze zelf meebrengen. Wij maken vooraf alles voor jullie in orde.

Jij bent op de afgesproken tijd bij de CSI ruimte met een uitgelaten hond en gaat lekker aan de slag!

 

De kosten voor een half uur bedragen € 17,50. Als Silver Card houder betaal je € 16,50 en als Gold Card houder € 15,50