finnhütte 2:

Finnhütte 2 zal vanaf 18 april 2025 weer in de verhuur zijn. Een omschrijving vind je hieronder, foto's worden geplaatst zodra de woning gereed is. Onderstaande foto's zijn van voor de verbouwing! 

Finnhütte 2 is na een grondige renovatie in 2024 een geweldig huis geworden. Hier kun je je als hond én mens alleen maar thuis gaan voelen!

 

Via een zij entree kom je via 3 treden in het eetgedeelte en de keuken. Die modern ingericht is met een vaatwasser, grote koelkast met apart groot vriesgedeelte en veel werkruimte. Kokerellen doe je op de inductie kookplaat of in de oven met een afzuigkap erboven terwijl je heerlijk op je tuin kunt kijken.

Via een knusse eethoek met stoelen, die garant staan voor lang tafelen, kom je in het zitgedeelte.

Hier bevindt zich natuurlijk een grote tv, met Nederlandse zenders, een dvd speler en een radio/cd speler.

Via openslaande deuren kom je op een balkon die zo groot is dat het een 2e woonkamer mag heten. Het balkon is deels overdekt en vanaf je gezellige zithoek heb je uitzicht over het Dogglywood terrein.

 

Via een uittrektrap kom je op de zolderverdieping waar zich 2 kamers bevinden. Een kamer met twee 1 persoonsbedden en een kamer met een bureautje om iets aan te lezen of knutselen.

 

De grote slaapkamer, de badkamer en het toilet bevinden zich op de onderste verdieping.

Via het entree ga je een dichte trap, met natuurlijk antislip, af en kom je in een hal.

De grote slaapkamer met hierin een 2 persoonsbed ( 2 koudschuim matrassen 80x 200), een linnenkast, een kaptafel en voor je hond een Kuranda orthopedisch hondenbed. De dubbele beglazing is voorzien van ingebouwde luchtroosters.

Vanuit de hal bereik je het aparte toilet en de badkamer is voorzien van een wastafel, een douche en een föhn. Ook hier is automatische luchtventilatie in de  ramen geplaatst.

 

De tuin is natuurlijk omheind, 1.60 hoog en zal in 2026 significant vergroot worden.

In de tuin kun je een tafel met 4 stoelen vinden, 2 ligstoelen voor totale ontspanning en een barbecue.