Workshops

In Dogglywood kun je kiezen om 1 op 1 training te volgen maar ook in kleine groepjes. Het leuke van met meer combinaties te trainen is dat je ook hier enorm veel van kunt leren. 

We houden een maximum van 4 combinaties aan om iedereen de aandacht te geven die hij verdient! 

Kijk hieronder voor de Workshops die vanaf april 2024 aangeboden worden

OH DEER!

Voor vele hondenbezitters is het een nachtmerrie. Je loopt lekker in het bos, opeens steekt er een hert over en weg is Fikkie. Maar ook voor het wild is dit een nachtmerrie. Opgejaagd worden in je eigen habitat is onveilig en geeft veel stress. Tijd dus om hier iets aan te doen!

Met deze workshop zul je niet in een week het najagen "afleren" en nee, we gaan niet oefenen met rondrennende hertjes. Het zal je echter wél meer dan voldoende oefenmateriaal geven waar je met jouw hond mee aan de slag kunt gaan om dit gedrag om te buigen.

Deze intensieve en leerzame workshop bevat meerdere trainingen in een kleine groep of kan, in overleg, als privé training gevolgd worden. 

 

Kosten workshop   € 175,00 

Deelname               Minimaal 2 combinaties, maximaal 4

Lestijden                 Maandag 09.00 uur - 09.45 uur THEORIE

                                  Maandag 18.30 uur- 19.15 uur

                                  Dinsdag 09.30 uur- 10.15 uur

                                   Woensdag 09.30 uur - 10.15 uur

                                  Donderdag 09.30 uur - 10.15 uur

 

Deze workshop is ook als privé training te volgen. De kosten bedragen dan € 225,00.

Lestijden ( uitgez. maandag 9 uur theorie ) zijn in overleg

OH DEER! EXTRA

Dogglywood biedt jou, als deelnemer aan deze workshop, de kans het speciale OH DEER PAKKET aan te schaffen waarmee je na de workshop álles in huis hebt om jouw OH DEER! skills te blijven oefenen én te perfectioneren

 

Kosten pakket € 49,95

DREAMTEAM

Ben jij diegene die een hond heeft die alles voor je doet? Die ondanks afleiding alle aandacht voor jou heeft, geduldig is en doet wat je van hem vraagt? Dan zijn jullie al een dreamteam dus en zou deze workshop een makkie voor jullie kunnen zijn.. Of... durven jullie toch een uitdaging aan? 

 

Of hoor jij bij al diegenen met een ongeduldige viervoeter die geen tijd voor je heeft en als ongeleid projectiel door het leven gaat? En zou je graag willen dat de aandacht van je hond meer bij jou is, juist in een afleidende omgeving?

Ben je op zoek naar een manier om meer controle over je hond te krijgen maar wil je dit wel op een leuke manier aanleren?

De workshop Dreamteam is dus voor zowel de al geoefende als voor de nog zoekende hond-mens combinatie supertof om te doen!

De workshop bestaat uit 2 lessen van 45 minuten en wordt gegeven in een kleine groep van minimaal 2 en maximaal 4 combinaties.

 

Elke les bestaat uit leuke, afwisselende en uitdagende oefeningen waarbij je hond, ondanks de afleiding, tóch voor jou zal leren kiezen. De workshop wordt gegeven op Dogglywood's Schoolyard, het omheinde trainingsveld.

Je zult hoe dan ook met meer dan voldoende oefenstof en inspiratie weer naar huis gaan! 

 

Kosten workshop   € 59,00 

Deelname               Minimaal 2 combinaties, maximaal 4

Lestijden                 Dinsdag 10.30 uur - 11.15 uur

                                  Donderdag 09.30 uur - 10.15 uur

 

Deze workshop is ook als privé training te volgen. De kosten bedragen dan € 95,00

LEARN TO EARN

Doe jij dit voor mij? Dan krijg je dat ervoor terug! Dit is meteen de essentie van deze workshop.

Loop jij tegen gedrag aan zoals overmatig blaffen of reactief gedrag op mens en/ of honden?

In deze workshop, 2 lessen van elk 45 minuten, leer je wat je kunt doen om, met behulp van een voerdummy, dit alles onbelangrijk voor je hond te maken. Want die dummy... die wordt het allerbelangrijkste item voor je hond!

Je 1e opdracht zal je direct bij je aankomst in Dogglywood krijgen. Het interessant maken van de dummy die voor je klaarligt. 

In les 1 zal de dummy ingezet worden bij de training op het trainingsveld. Je hond zal leren; als jij dit doet, waarbij de moeilijkheidsgraad opgebouwd zal worden, krijg jij iets lekkers uit de dummy.

 

Les 2 zal op en rond Dogglywood gegeven worden. Veel prikkels waarbij ieder team met zijn persoonlijk advies aan de slag zal gaan.

 

Kosten workshop   € 69,00 inklusief voerdummy

Deelname                minimaal 2 combinaties, maximaal 4

Lestijden                 Maandag 10.00 uur - 10.45 uur

                                   Woensdag 10.30 uur - 11.15 uur

 

Deze workshop is ook als privé training te volgen. De kosten bedragen dan € 99,00 inklusief voerdummy