Workshops

In Dogglywood kun je kiezen om 1 op 1 training te volgen maar ook in kleine groepjes. Het leuke van met meer combinaties te trainen is dat je ook hier enorm veel van kunt leren. 

We houden een maximum van 4 combinaties aan om iedereen de aandacht te geven die hij verdient! 

Kijk hieronder voor de Workshops die vanaf april 2024 aangeboden worden.

Je lestijden kun je bij aankomst op het speciale Dogglywood trainingskaartje in je vakantiehuis vinden. 

WORKSHOP OH DEER!

Voor vele hondenbezitters is het een nachtmerrie. Je loopt lekker in het bos, opeens steekt er een hert over en weg is Fikkie. Maar ook voor het wild is dit een nachtmerrie. Opgejaagd worden in je eigen habitat is onveilig en geeft veel stress. Tijd dus om hier iets aan te doen!

Met deze workshop zul je niet in een week het najagen "afleren" en nee, we gaan niet oefenen met rondrennende hertjes. Het zal je echter wél meer dan voldoende oefenmateriaal geven waar je met jouw hond mee aan de slag kunt gaan om dit gedrag om te buigen.

Deze intensieve en leerzame workshop bevat 1 theorieles en 4 praktijktrainingen van 45 minuten.  

Kosten workshop   € 175,00 inclusief voertube

Deelname               Maximaal 2 combinaties

Nodig                        Sleeplijn 5 meter - kleine beloningssnoepjes - speeltje- hondenfluitje 

                                    ( allen verkrijgbaar in onze shop )

 

Deze workshop is ook als privé training te volgen in 1 theorieles en 4 praktijklessen van 30 minuten.

De kosten bedragen € 175,00 en de lestijden zullen aan de hand van onze planning ingevuld worden. 

OH DEER! EXTRA

Dogglywood biedt jou, als deelnemer aan deze workshop, de kans het speciale OH DEER PAKKET aan te schaffen waarmee je na de workshop álles in huis hebt om jouw OH DEER! skills te blijven oefenen én te perfectioneren

 

Kosten pakket € 49,95

WORKSHOP DREAMTEAM

Ben jij diegene die een hond heeft die alles voor je doet? Die ondanks afleiding alle aandacht voor jou heeft, geduldig is en doet wat je van hem vraagt? Dan zijn jullie al een dreamteam dus en zou deze workshop een makkie voor jullie kunnen zijn.. Of... durven jullie toch een uitdaging aan? 

 

Of hoor jij bij al diegenen met een ongeduldige viervoeter die geen tijd voor je heeft en als ongeleid projectiel door het leven gaat? En zou je graag willen dat de aandacht van je hond meer bij jou is, juist in een afleidende omgeving?

Ben je op zoek naar een manier om meer controle over je hond te krijgen maar wil je dit wel op een leuke manier aanleren?

De workshop Dreamteam is dus voor zowel de al geoefende als voor de nog zoekende hond-mens combinatie supertof om te doen!

De workshop bestaat uit 2 lessen van 45 minuten en wordt gegeven in een kleine groep van minimaal 2 en maximaal 4 combinaties.

 

Elke les bestaat uit leuke, afwisselende en uitdagende oefeningen waarbij je hond, ondanks de afleiding, tóch voor jou zal leren kiezen. De workshop wordt gegeven op Dogglywood's Schoolyard, het omheinde trainingsveld.

Je zult hoe dan ook met meer dan voldoende oefenstof en inspiratie weer naar huis gaan! 

Kosten workshop   € 59,00 

Deelname               Minimaal 2 combinaties, maximaal 4

Nodig                        Sleeplijn 5 meter - kleine beloningssnoepjes - speeltje ( allen verkrijgbaar in onze shop )

 

Deze workshop is ook als privé training te volgen. De kosten bedragen dan € 95,00

WORKSHOP LEARN TO EARN

Doe jij dit voor mij? Dan krijg je dat ervoor terug! Dit is meteen de essentie van deze workshop.

Loop jij tegen gedrag aan zoals overmatig blaffen of reactief gedrag op mens en/ of honden?

In deze workshop, 2 lessen van elk 45 minuten, leer je wat je kunt doen om, met behulp van een voerdummy, dit alles onbelangrijk voor je hond te maken. Want die dummy... die wordt het allerbelangrijkste item voor je hond!

Je 1e opdracht zal je direct bij je aankomst in Dogglywood krijgen. Het interessant maken van de dummy die voor je klaarligt. 

In les 1 zal de dummy ingezet worden bij de training op het trainingsveld. Je hond zal leren; als jij dit doet, waarbij de moeilijkheidsgraad opgebouwd zal worden, krijg jij iets lekkers uit de dummy.

 

Les 2 zal op en rond Dogglywood gegeven worden. Veel prikkels waarbij ieder team met zijn persoonlijk advies aan de slag zal gaan.

Kosten workshop   € 69,00 inclusief voerdummy

Deelname                minimaal 2 combinaties, maximaal 4

Nodig                        Sleeplijn 5 meter - kleine beloningssnoepjes - speeltje ( allen verkrijgbaar in onze shop )

  

Deze workshop is ook als privé training te volgen. De kosten bedragen dan € 99,00 inclusief voerdummy

Iedere week is de mogelijkheid 1 van de workshops te volgen. In de maandelijkse nieuwsbrief die voor jouw vakantiemaand verstuurd wordt kun je lezen welke workshop gegeven wordt. 

Natuurlijk kun je ons mailen en je wensen doorgeven, we bekijken dan samen de mogelijkheden.