vakantiewoningen

Al onze vakantiewoningen zijn zeer ruim en ingericht voor 4 personen vanaf 16 jaar. Natuurlijk zijn alle woningen zo ingericht dat je hond(en) een eigen plekje kunnen vinden en zich echt thuis zullen voelen.

Naast een hondenmand, een KURANDA orthopedisch hondenbed en een plaid voor de bankhangers, staan er diverse water/voerbakken. Tevens is er een pot met hondenkoekjes en ligt er wat lekkers voor je hond(en) klaar bij aankomst. De gezellige woningen zijn verder compleet ingericht om jou én je viervoeter(s) een geweldige Dogglywoodvakantie te laten beleven. 

Voor het gebruik door je hond(en) van onze stoelen, binnen en buiten, vragen we je dekjes mee te nemen.

 

In de tuin kan je hond lekker ravotten. Er zijn geen bloemenperkjes, maar gewoon lekkere bosgrond met her en der een flinke den of spar. Uiteraard is de tuin omheind door een hekwerk ( 1.60- 1.80 hoog ) dat tegen uitgraven beveiligd is. Het is dus wakker worden en deur open zonder bang te hoeven zijn voor een ontsnapte hond. Dát is pas vakantie! 

 

Voor een complete omschrijving van onze type woningen klik hieronder op het type woning. 

 

Tip: heb je een hond die kan reageren op prikkels? Wij adviseren graag over welke woning het beste bij jou en jouw hond of honden kan passen.

bungalows

Finnhutte

plattegrond park