vakantiewoningen

Onze vakantiewoningen zijn zeer ruim. Deze zijn zo ingericht dat de hond(en) een eigen plekje kunnen vinden en zich echt thuis zullen voelen. Naast een hondenmand, een KURANDA orthopedisch hondenbed en een plaid voor de bankhangers, staat er een lage standaard met 2 kleine voerbakjes. Tevens is er een pot met hondenkoekjes en ligt er wat lekkers voor je hond(en) klaar bij aankomst. Natuurlijk zijn alle woningen verder compleet ingericht en stralen ze een gezellige sfeer uit. Onze woningen zijn ingericht voor volwassenen en niet voor (kleine) kinderen. Houd daar met een eventuele boeking rekening mee. 

In de tuin kan je hond lekker ravotten. Er zijn geen bloemenperkjes, maar gewoon lekkere bosgrond met her en der een flinke den of spar. Uiteraard is de tuin omheind door een hekwerk dat tegen uitgraven beveiligd is. Bij iedere woning staat een tuinset met 4 stoelen en staat er een barbecue. 

 

Tip: heb je een hond die kan reageren op prikkels? Wij adviseren graag over welke woning het beste bij jou en jouw hond of honden kan passen.

bungalows

Onze royale bungalows hebben een grootte van 85m2 waar zich de grote leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer en toilet op 1 verdieping bevinden. De entree bij bungalow 8 en 9 zijn beiden via de tuin bereikbaar middels een betonnen trap (8 treden) met hierop een vaste loopplank. De entree van bungalow 10 en 11 ligt ofwel via een trap aan de voorzijde of via de tuinzijde. Hier bevindt zich een oploop zodat bij beide woningen geen trap gebruikt hoeft te worden. Bungalow 10 en 11 kunnen geschakeld worden via de tuin. Een bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen.

Finnhutte

De standaard Finnhütte heeft over 3 verdiepingen verdeeld een oppervlakte van 110m2. Op de onderste verdieping, waar zich ook de entree bevindt, kun je een grote slaapkamer, de badkamer, het toilet en de dichte trap naar de 1e verdieping vinden. Hier bevinden zich het gezellige zitgedeelte met aansluitend balkon, de eethoek en de kleine complete keuken. Via een open trap, die niet geschikt is voor honden, kom je boven in de slaapruimte die opgedeeld is in 2 delen; 1 ruimte met 2 eenpersoonsbedden en 1 ruimte met een bureau en stoel waar je in alle rust wat kunt lezen, schrijven etc. Een Finnhütte is geschikt voor maximaal 4 personen. 

finnhutte plus

De Finnhütte plus heeft een oppervlakte van 115m2, verdeeld over 3 verdiepingen en is geschikt voor maximaal 4 personen. De woning is op 2 manieren te betreden: via de ingang van de voorheen standaard finnhütte (zie omschrijving standaard finnhütte) waarbij je op de beneden verdieping binnen komt. Hier bevindt zich de slaapkamer, badkamer en toilet. De andere manier is via de zijkant van de finnhütte plus waar een aanbouw is gemaakt. Het is vanuit de aanbouw slechts 4 treden naar de 1e verdieping, waar zich het gezellige zitgedeelte met aangrenzend balkon, de eethoek en de complete keuken bevinden. Via een open trap, die niet geschikt is voor honden, kom je boven in de slaapruimte die opgedeeld is in 2 delen; 1 ruimte met 2 eenpersoonsbedden en 1 ruimte met een bureau en stoel waar je in alle rust wat kunt lezen, schrijven ect. 

plattegrond park