Faciliteiten voor de hond

Op ons park zijn verschillende faciliteiten voor honden. Denk aan een brainground vol uitdagingen, een hondenspeeltuin, een losloopgebied en een hondenzwembad. Op deze pagina het overzicht van al het leuks dat er altijd voor jouw hond beschikbaar is.

RUN FREE

De naam zegt het al; vrij lopen, rennen, snuffelen en spelen op een groot omheind terrein. Met andere honden of, als jij of je hond dit liever wil, alleen of met je eigen roedel. Door het gebruik van een rode of groene bal geef je aan je mede-Dogglywood bewoners aan of je even privacy wil of dat ze juist welkom zijn. Al jaren dé succesformule voor een topvakantie zonder aanvaringen voor iedere hond!


fly... like a butterfly

De Fly…. like a Butterfly-baan is bedoeld om je hond(en) in alle rust te laten wennen aan een aantal van de toestellen waar je in de agility mee te maken krijgt. Of natuurlijk om jullie skills te oefenen, snelheid op te bouwen maar vooral…. plezier hebben met elkaar!En uiteraard is ook de Fly…like a Butterfly gratis te gebruiken. Wil je liever onder begeleiding het parcours lopen dan is dit natuurlijk mogelijk en maak je een afspraak!


best buddy brainground

Balansoefeningen die bijdragen aan een betere coördinatie en opbouw van spierkracht. Afgewisseld met zoekspelletjes die bijdragen aan het vergroten van het zelfvertrouwen van een hond. Dát is de Best Buddy’s Brainground! Als echte Best Buddy’s samen aan de slag met je hond. Dit is leuk én veilig voor iedere hond. Jong of oud, een gezonde hond en honden met een blessure of andere beperking kunnen hier gratis gebruik van maken. Wil je liever onder begeleiding het parcours lopen dan is dit natuurlijk mogelijk en maak je een afspraak! Kijk voor meer informatie op  PRIVÉ trainingen - De website van Dogglywood!              privétrainingen


doggypool

Wat is er lekkerder voor je viervoeter dan met warm weer even af te kunnen koelen in het water… bij Dogglywood is dit mogelijk! De Doggy pool is omheind zodat je zelf kunt bepalen of er andere honden bij komen. In Dogglywood kunnen ze lekker poedelen en ravotten in de speciaal aangelegde Doggy pool. Natuurlijk zijn hier geen extra kosten aan verbonden.


Adventure Garden

Allerlei leuke, spannende en uitdagende stations voor honden waar ze hun neus moeten gebruiken. Welke hond wil dat niet? 

Er zijn stations voor beginnende speurders, stations waar je op verschillende niveau's kunt werken en stations voor de gevorderde speurneus. Wil je liever onder begeleiding het parcours lopen dan is dit natuurlijk mogelijk en maak je een afspraak! Kijk voor meer informatie op  PRIVÉ trainingen - De website van Dogglywood!              privétrainingen

Picture this!

De állerleukste Dogglywood vakantiefoto maak je bij de Picture This! 

Je kiest uit één van de drie borden de tekst die jij het leukst vindt, laat je hond(en) op de bank zitten en maak jouw vakantiefoto!