FACILITEITEN voor de mens

Hoewel de grootste focus ligt op de honden zijn we de mensen ook heus niet vergeten. We hebben meerdere faciliteiten gericht op de mens.  Op deze pagina vind je het overzicht van deze faciliteiten. 

Dogglywood shop

Dogglywood beschikt over een kleine shop waar je allerlei leuke en nuttige zaken kunt vinden. Zo is er o.a. leuk hondenspeelgoed, speciale waterspeeltjes, tuigen, trainingsmateriaal en hondensnacks. Er zijn ook talloze wandelkaarten van de regio te koop.  En natuurlijk de originele Dogglywood kleding!

dog's inn

Een gezellige ruimte waar gasten elkaar kunnen ontmoeten, waar je terecht kunt voor de DOGGLY BOOKS & MORE en de Dogglywood’s Wall of Fame kunt bewonderen. Alle activiteiten bij regenachtig of winters weer vinden hier plaats, maar voel je vrij om binnen te lopen en zoals de naam al zegt… honden zijn hier natuurlijk ook welkom! Ohja.. En het is ook de plaats waar wij onze befaamde wekelijkse BBQ geven. Voor zowel vlees als niet-vlees eters. 

books and more

Dogglybooks & more is een ruil-en meeneem-bieb voor boeken die een 2e of 3e kans verdienen. Ben je een boek vergeten mee te nemen, heb je een geleend boek nog niet uit of zie je een boek wat je altijd graag wilde hebben? Dan neem je dit boek gewoon mee naar huis! Heb je bij je volgende Dogglywood vakantie zelf nog wat boeken die je kwijt wilt dan ontvangen wij die heel graag. Ook vind je hier vele DVD’s en gezelschapsspelletjes die je gratis kunt lenen en garant staan voor uren gezelligheid