finnhütte

Vanaf zaterdag 4 januari 2025 zullen Finnhütten 3, 5 en 6 permanent uit de verhuur gaan. 

 

De verhuur van Finnhütte 2 en 4 zal vanaf 18 april 2025 weer van start gaan. Een omschrijving van deze beide woningen kun je op de betreffende nummers vinden. Foto's zullen worden geplaatst zodra de woningen gereed zijn. 

ALGEMEEN

De standaard Finnhütte heeft over 3 verdiepingen verdeeld een oppervlakte van 110m2.

Op de onderste verdieping bevindt zich een royale hal, een grote slaapkamer, de badkamer en het toilet. Vanuit de hal gaat een dichte trap met antislip naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping, ca. 50M2, bevinden zich het eetgedeelte, zitgedeelte met toegang tot het balkon en de keuken. Via een open trap ( niet toegankelijk voor honden ) kom je op de 2e verdieping waar zich de 2e slaapkamer bevindt. In alle Finnhütten staat een Numatic stofzuiger, een emmer, een semi-professionele wisser, een bezem en een stoffer & blik.

 

ENTREE & TUIN

De entree bij een standaard Finnhütte is via een betonnen trap ( 5 treden ) naar beneden.

Alle tuinen zijn omheind met hekwerk van 1.60-1.70 meter hoog en zijn blikdicht. Ook het toegangshek naar de tuin heeft een hoogte van 1.70 meter. In de tuin kun je een tuintafel met 4 stoelen vinden, 2 ligstoelen en een barbecue.

 

ONDERSTE VERDIEPING

 

SLAAPKAMER

De grootste, gezellige slaapkamer heeft een bed van 1.60 cm. breed met 2 matrassen van 80X200 cm., 2 dekbedden van 135X200 cm. en 2 kussens van 80X80 en 40X60 cm. Daarnaast staat er een hang-legkast voor je kleding en staat er een bankje en een fauteuil. In deze grote kamer staat een Kuranda orthopedisch hondenbed in de grootste maat en staat er een eenpersoons bed wat opgemaakt is voor slapende viervoeters.

 

BADKAMER & TOILET

De badkamer is voorzien van een wastafel en een douchecabine. Het toilet is apart van de badkamer.

 

EERSTE VERDIEPING

 

WOON & EETGEDEELTE

Op de 1e verdieping bevinden zich het gezellige zitgedeelte, de eethoek en de kleine complete keuken.

Het eet-en zitgedeelte zijn praktisch en gezellig ingericht met een tafel met 4 stoelen, een heerlijke zithoek en een grote TV met Nederlandse TV. Vanuit het zitgedeelte kun je naar het balkon waar je in het ochtendzonnetje kunt genieten van de rust.

 

KEUKEN

In de keuken bevindt zich, naast natuurlijk glazen, borden, bestek en pannen, een elektrische of inductie kookplaat, een oven, een koelkast met vriezer, een gewoon koffiezetapparaat, een senseo apparaat en een waterkoker.

Keukenhanddoeken, theedoeken en vaatlapjes zijn in je woning aanwezig net als afwasmiddel-en borstel en allesreiniger. De keukendoeken zijn NIET voor gebruik om honden af te drogen.

Finnhütte 3 heeft een grote koelkast met apart vriesgedeelte en een vaatwasser.

 

TWEEDE VERDIEPING: SLAAPKAMER & EXTRA RUIMTE

Via een open trap kom je op de bovenste verdieping die opgedeeld is in 2 delen; 1 ruimte met 2 eenpersoonsbedden en 1 ruimte met een bureau en stoel waar je in alle rust wat kunt lezen, schrijven etc. Voor je kleding staat er een kastje en een kledingrek. 

bekijk de finnhütten

Klik op de onderstaande knoppen om naar de foto's verschillende Finnhütten te gaan.