finnhütte 1

OMSCHRIJVING finnhütte 1

IN HET KORT

Finnhütte 1 heeft over 3 verdiepingen verdeeld een oppervlakte van 110m2.

Op de onderste verdieping bevindt zich een royale hal, een grote slaapkamer, de badkamer en het toilet. Vanuit de hal gaat een dichte trap met antislip naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping, ca. 50M2, bevinden zich het eetgedeelte, zitgedeelte met toegang tot het balkon en de keuken. Via een open trap ( niet toegankelijk voor honden ) kom je op de 2e verdieping waar zich de 2e slaapkamer bevindt. In je Finnhütte staat een Numatic stofzuiger, een emmer, een semi-professionele wisser, een bezem en een stoffer & blik.

 

ENTREE & TUIN

De entree is via een betonnen trap ( 5 treden ) naar beneden.

De tuin is omheind met hekwerk van 1.60-1.70 meter hoog en is blikdicht. Er zijn bij deze woning 2 hoge  toegangshekken; 1 via de parkeerplaats, je auto staat dus voor je hek en een hek naar het park.

In de tuin kun je een tuintafel met 4 stoelen vinden, 2 ligstoelen en een barbecue.

 

ONDERSTE VERDIEPING

 

SLAAPKAMER

De grote, gezellige slaapkamer heeft een bed van 1.60 cm. breed met 2 matrassen van 80X200 cm., 2 dekbedden van 135X200 cm. en 2 kussens van 80X80 en 40X60 cm. Daarnaast staat er een hang-legkast voor je kleding, staat er een bankje, een fauteuil en een kaptafel. In deze grote kamer staat een Kuranda orthopedisch hondenbed in de grootste maat. 

 

BADKAMER & TOILET

De badkamer is voorzien van een wastafel, een douchecabine en er hangt een föhn. 

Het toilet is apart van de badkamer.

 

EERSTE VERDIEPING

 

WOON & EETGEDEELTE

Op de 1e verdieping bevinden zich het gezellige zitgedeelte, de eethoek en de kleine complete keuken.

Het eet-en zitgedeelte zijn praktisch en gezellig ingericht met een tafel met 4 stoelen, een heerlijke zithoek en een grote TV met Nederlandse TV. Vanuit het zitgedeelte kun je naar het balkon waar je in het ochtendzonnetje kunt genieten van de rust.

 

KEUKEN

In de keuken bevindt zich, naast natuurlijk glazen, borden, bestek en pannen, een elektrische of inductie kookplaat, een oven, een vaatwasser, een grote koelkast met aparte grote vriezer, een gewoon koffiezetapparaat, een senseo apparaat en een waterkoker. 

Keukenhanddoeken, theedoeken en vaatlapjes zijn in je woning aanwezig net als afwasmiddel-en borstel en allesreiniger. De keukendoeken zijn NIET voor gebruik om honden af te drogen.

 

TWEEDE VERDIEPING: SLAAPKAMER & EXTRA RUIMTE

Via een open trap kom je op de bovenste verdieping die opgedeeld is in 2 delen; 1 ruimte met 2 eenpersoonsbedden en 1 ruimte met een bureau en stoel waar je in alle rust wat kunt lezen, schrijven etc. Voor je kleding staat er een kastje en een kledingrek.