webshop

Nog even nagenieten van Dogglywood? Of wil je alvast voorpret hebben? Bestel een van onze producten.  Je kunt de producten naar je toe laten versturen of laat ze klaar leggen bij aankomst in je vakantiehuis.

Heb je een keuze gemaakt? Stuur dan een mailtje naar info@dogglywood.nl en wij zorgen dat jouw bestelling bij je komt!

We hebben onze producten opgedeeld in 5 categorieën. Deze zijn te vinden hieronder. 

Dogglywoods favorites

In deze categorie kun je een aantal speeltjes vinden die uitvoerig onderzocht én getest zijn door de  Dogglywood-honden en als meer dan goed, nuttig en geweldig uit de bus kwamen!

Dogglywoods wanna haves

In deze categorie kun je leuke Dogglywood-gadgets vinden die natuurlijk met regelmaat aangevuld zullen worden. 

Dogglywood give aways

Wil jij je allerliefste verrassen met een echt Dogglywood cadeau? Kies dan voor een paar dagen, een midweek, weekend of hele week Dogglywood! Kun je niet kiezen of is het bedrag boven je budget? Kies dan een cadeaubon die je niet alleen kunt inleveren t.b.v. het huren van een Dogglywood vakantiewoning maar ook kunt gebruiken voor aankopen in onze Dogglywood shop. Het bedrag, vanaf € 25,00, kun je zelf bepalen maar je kunt natuurlijk ook een training cadeau geven!

Dogglywood time

Niets is fijner dan uit te kijken naar iets leuks. Natuurlijk is je Dogglywood vakantie al iets leuks om naar uit te kijken maar met een activiteit samen met je hond wordt het pas écht een leuk vooruitzicht! Of… luidt de vakantie voor je viervoeter in met een Hello Dog! welkomstbox.  

Dogglywood & friends

In deze categorie kun je een unieke aanbieding vinden van mensen waar Dogglywood graag mee samenwerkt en die we zeker graag willen aanraden!