dogglywood's give aways!

Maak iemand blij met een geweldige Give Away. Op deze pagina zijn twee boxen te bestellen, 1 voor honden en 1 voor mensen. Verras dus iemand snel het echte Dogglywood gevoel!

dogglywood surprise box voor de hond

Surprisebox voor jouw hond(en)

Geen zin om lang in de rij te staan? Met dit geweldige Dogglywood pakket ben je in een paar klikken klaar voor alle gelegenheden. Denk aan een hondenverjaardag, een nieuwe hond in huis, een cadeau voor iemand die helemaal gek is van zijn of haar honden..Dit fijn gevulde pakket heeft alles wat een hondenhart nodig heeft: toys, snacks, kluifjes.. De inhoud van het pakket varieert. Een echte verrassing dus voor hond én mens. Heb je meerdere honden? Bestel voordelig een extra goed gevuld pakket voor 2 honden met een fijne korting. Let op: dit wordt in 1 box geleverd. Wil je aparte boxen? Bestel dan de box '1 hond' meerdere keren. Let op: Dogglywood is niet verantwoordelijk voor het voortijdig uitpakken door een hongerige viervoeter  � !

 Kerstpakket Dogglywood

€ 27,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen

gelukkige viervoeters

Blije viervoeters mogen hun Dogglywood Surprise Box uitpakken! 

Dogglywood surprise box voor jezelf

Dogglywood surprise box voor jezelf

Willen jullie jezelf eens lekker verwennen tijdens een voor jullie speciale dag? Hoe leuk is het een pakket te ontvangen waarvan niemand weet wat erin zit? Dat kan! Met dit flink gevulde verrassingspakket worden niet alleen de tweebeners verrast. Voor je viervoeter(s)  keuze aan knabbelzaken  en natuurlijk aantal speeltjes.  en…. je haalt er een stukje Dogglywood mee naar huis! We verklappen niet alles maar je haalt een stukje Dogglywood naar huis en deze box ( met een waarde van meer dan 60 euro! ) is méér dan de moeite waard! 

€ 45,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen